Портативні рефрактомометри для меду та визначення сахарозу
в виде галереив виде списка
- Рефрактометр RHB-20 ATC (0-20 Brix; ±0,1 Brix)( REF 102/112,HT112ATC)АТС 00-00001074Ціну уточнюйтеВ наявності
- Рефрактометр RHF-30ATC для меду. Зі шкалою визначення вмісту води (10-30%)Ціну уточнюйтеВ наявності
- Портативний рефрактометр RHB — 32ATC Brix REF103/113, HT113ATC (Сахароза від 0 до 32%). Без КейсаЦіну уточнюйтеВ наявності
- Портативний рефрактометр RSG — 100 ATC Brix (Сахароза від 0 до 32%) SG (1.000-1.120) ATC 00-00001078Ціну уточнюйтеВ наявності
- Рефрактометр RHB - 82ATC(HT115ATC). Для визначення вмісту сахарози (45-82% Brix)Ціну уточнюйтеВ наявності
- Рефрактометр RHB 0 — 50 ATC (HT1150) (0-50% Brix). Для визначення вмісту сахарози у вині, соках, сиропахЦіну уточнюйтеВ наявності
- Портативний рефрактометр RHB-90 (REF107, HT119) для контролю цукру, Brix (0-90%) 00000000049Ціну уточнюйтеВ наявності
- Рефрактометр ZGRB - 90 ATC( REF106/116). З трьома шкалами 58-90% Brix, 38-43 Be, 12-27% water 00-00001076Ціну уточнюйтеВ наявності
- Рефрактометр RGB — 92 ATC для меду. Має 3 шкали: Be°(38-43), Brix%(58-92), вода %(12-27)Ціну уточнюйтеНемає в наявності
- Рефрактомометр ZGRB — 32 ATC для сахарози, шкір. Зі шкалою 0-32% BrixЦіну уточнюйтеНемає в наявності
- Рефрактометр RHB 0-90 АТС з 3 шкалами Brix 0-42%; 42-71%; 71-90% для вина, меду, варення, соківЦіну уточнюйтеНемає в наявності
- Рефрактометр RSGN-100ATC Brix (Сахароза от 0 до 32 %) SG (1.000-1.120) ATCЦіну уточнюйтеНемає в наявності
- Портативний рефрактометр RHB 0 — 80АТС ( REF108,HT118) для контролю цукру, Brix (0-80%)Ціну уточнюйтеНемає в наявності
- Портативний рефрактометр RHB-10ATC/REF-101/111, HT111ATC 0-10% Brix (Сахароза від 0 до 10%), АТС. Без кейсаЦіну уточнюйтеНемає в наявності