Пророщений блок білого печериці Стандарт 1 ФАЗА 3, 60х40 см Sylvan (Сільван)
250 ₴
Показати оптові ціни- Немає в наявності
- Оптом і в роздріб
- +380 (93) 401-44-90
- +380 (95) 728-31-90
ЕКО комплекти білого печериці від виробника!
Розмір 60 х 40 см
Вага 18-20 кг
Урожай через 3-4 тижні при дотриманні кліматичних умов.
Готовий засіяний комплект "Стандарт ФАЗА3" в який входить:
- Міцелій Sylvan (Сільван) А15 який вже засіяно в компост
- Інструкція по вирощуванню
- Упакований в поліетилен (дивіться фото)
Можливе доукомплектування покривним грунтом
https://daru.in.ua/g24294590-pokrovnaya-pochva-kompost?sort=-date_created
Фаза 3 - це компост, повністю колонизированный міцелієм. Переваги його використання полягає не тільки в збільшенні обсягу одержуваних грибів, але й в суттєвому зниженні їх собівартості. Причому ризик проникнення патогенів у компост фази 3 мінімальний.
У такий субстрат легко вносити поживні біодобавки. Крім того, компост фази 3 не вимагає додаткових робочих операцій. Він ретельно збалансований по органічним білків і мінералів, виробляється заводом під постійним лабораторним контролем і відповідає високим стандартам якості.
Високоврожайний
Лідером продажів є білий гібрид Сильван, придатний для вирощування для свіжого ринку, так і для консервування. Гриби цього гібрида можуть бути зав'язані для подальшого ручного збору, але можна використовувати зав'язування, яке дозволить застосувати автоматичний збір. Гриби цього штаму відрізняються високою щільністю і тривалим терміном зберігання.
Оптом ― знижки.
Є міцелій і комплекти інших грибів (дивіться всі товари)
До складу печериць входить значна кількість вуглеводів, жирів, органічних кислот, мінеральних речовин і цілий комплекс вітамінів. Основними компонентами, складовими плодові тіла печериць, є азотисті речовини (60,3%), в тому числі білки ― 32,1%, а також зольні елементи. Крім того, в плодових тілах багато азотистих сполук, таких, як пептони, аміди, пуринові і пиримидиновые підстави, амінокислоти. Дослідження показали, що в грибах присутні більше 20 амінокислот, у тому числі всі незамінні для харчування людини ― метіонін, цестеин, цистин, триптофан, треонін, лізин та фенілаланін.
Печериця містить у собі 88-92% води, цінні білки, вуглеводи, органічні кислоти, мінеральні речовини і вітаміни: РР (нікотинова кислота), Е, D, вітаміни групи B, залізо, фосфор, калій і цинк, корисний для імунної системи організму. За змістом фосфору печериці не поступаються рибопродуктів.
Калорійність цього гриба 27,4 ккал на 100 г, що дозволяє використовувати печериця в різноманітних дієтах і не позбавляти себе необхідних білків, мікроелементів і вітамінів. Низький вміст натрію дозволяє використовувати печериці в бессолевых дієтах.
Диабетики также могут употреблять эти грибы – ведь в них совсем не содержится сахара и жиров, особенно в маленьких и непритязательных шампиньонах. Содержание витаминов группы B в шампиньонах выше, чем в свежих овощах, особенно рибофлавина (B2) и тиамина, который помогает избежать головных болей и мигрени. А содержащаяся в шампиньоне пантотеновая кислота помогает снять усталость. Кроме того, эти замечательные грибы помогают поддерживать кожу в хорошем состоянии. Всё это говорит о том, что шампиньоны не только вкусные, но и весьма полезные грибы, которые необходимо включать в свой рацион. Їх низьку калорійність сприяє здоровому способу життя та підтримання фігури в тонусі.
Печериці рекомендують їсти під час дієти, оскільки у них мноло калорій в порівнянні з іншими продуктами, але дуже багато білка, велика частина з якого легко усваиваивается.
Печериці містять у своєму складі і особливі речовини, що руйнують холестеринові бляшки. Вони сприяють і боротьбі з пухлинами.
Если употреблять в пищу шампиньоны, то можно уменьшить риск возникновения инфаркта или предупредить появление атеросклероза. Считается, что шампиньоны, на уровне с вешенками содержат в себе лизин и аргинин, которые отвечают за умственную деятельность человека, а также его память. Шампиньоны быстро утоляют голод, они сытные и способны регулировать аппетит человека. Однако, пользу приносят не только свежие грибы, но и засушенные. В частности, в сухом виде грибы рекомендуется употреблять при язвах желудка и гепатите. Вчені нещодавно відкрили ще одну здатність печериць – вони можуть сповільнити утворення зморшок на тілі та обличчі, а також поліпшити шкіру. А жінки часто використовують печериці в косметичних цілях, роблячи собі з них спеціальні маски для обличчя.
Японские исследователи установили, что шампиньоны отличаются повышенным содержанием аргинина и лизина, благотворно влияющих на развитие памяти и умственных способностей человека. Зольная часть грибов представлена в основном такими элементами, как фосфор, калий, сера, кальций, марганец и магний. Среди минеральных веществ основное место принадлежит солям фосфора (84 мг на 100 г сухой массы) и калия (277 мг на 100 г сухой массы). По содержанию солей фосфора шампиньоны можно приравнять к рыбным продуктам.
Сухие грибы, шампиньоны, полезны при гепатите и язве желудка. В народной медицине шампиньоны рекомендуют также как антидиабетическое и снижающее уровень холестерина средство.
Отправка по Украине курьерскими службами.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Колір | Білий |
Основні | |
Тип продукції | Грибні блоки |
Вид грибів | Печериці |
- Ціна: 250 ₴