Закваска Домашній Йогурт «Густий» (Італія) на 3 літри молока
15 ₴
- Готово до відправки
- +380 (93) 401-44-90
- +380 (95) 728-31-90
Закваска Домашній Йогурт «Густий» (Термін придатності - грудень 2024 р)
Хочете підвищити імунітет і поліпшити роботу травної системи? Тоді вам варто включити Живий йогурт в свій раціон. А для повної впевненості в продукті, пропонуємо готувати його з нашої закваскою
Йогурт Густий рекомендовано готувати з незбираного молока, так як в закваску входять кремообразующие бактерії і при використанні молока найбільшою жирності йогурт виходить густим і сметанообразним.
Закваска Домашній Йогурт «Густий»
Дозволяє з мінімальними витратами сил і засобів готувати класичний йогурт, дуже густий і некислий.
Для організму є цінним джерелом кальцію, амінокислот і вітамінів, що сприяє нормальній роботі кишечника
Готувати краще з кип'яченого домашнього цільного молока або магазинного з найбільшою жирністю.
Йогурт з даної закваски підходить і тим, хто погано переносить білок в молоці. Під впливом бактерій, він розпадається і його засвоюваність підвищується.
Ідеально підходить для дитячого і дієтичного харчування, так як в складі має живі бактерії
Рецепт:
Найкращий результат вийде при використанні домашнього незбираного молока (вершки не збирати).
Спосіб приготування:
Заквашування. Молоко закип'ятити протягом 3-5 хвилин. Остудити до 37-38С.
Час заквашування 7-8 годин при підтримці постійної t 37-38C
Готовий продукт - щільний згусток, помістити в холодильник на 4-6 годин для дозрівання.
Готовий йогурт зберігати при t 4-6 С до 5 діб.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Італія |
Вага | 1 г |
Склад | Лактоза, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii ssp. Bulgaricus, Lactococcus lactls ssp. lactis,Lactococcus lactis ssp. cremoris |
- Ціна: 15 ₴