Бездротовий термометр (до 30 м) з щупом для приготування їжі YB414-SZ (0 до +250 °С) З ф-їй Будильник
940 ₴
- В наявності
- +380 (93) 401-44-90
- +380 (95) 728-31-90
Кухонний термометр. Для чого він потрібен.
Крім звичайних термометрів для духових шаф (духовок) існують ще спеціальні термометри для вимірювання температури самого продукту. Причому не зовні, а зсередини. Такі термометри застосовуються для правильного приготування м'ясних страв. Справа в тому, що різні вироби з м'яса повинні готуватися при строго певній температурі.
Причому першорядне значення має саме температура всередині шматка м'яса, як, наприклад, при приготуванні ростбіфа або стейка з «кров'ю». Зовні шматок м'яса повинен мати тонку хрустку скоринку, а всередині залишатися соковитим і ніжним. Крім того кожне м'ясо будь то телятина, свинина або баранина має свою температуру готовності.
При запіканні м'яса в духовці головне, щоб всередині, шматок м'яса був добре пропеченим. Всередині шматка м'яса або дичини можуть перебувати бактерії, які можуть заподіяти шкоду здоров'ю. При певній температурі вони гинуть. Термометр для духовки показує температуру всередині камери, тоді як термометр для м'яса забезпечений щупом, який дозволить заміряти температуру саме всередині шматка м'яса або дичини.
При приготуванні м'ясної страви будемо орієнтуватися на внутрішню температуру.
- Яловичина, просмажена не до кінця, але цілком їстівна і соковита 60 – 62° C.
- Добре просмажена яловичина 76° C.
- Баранина 80 – 84° C.
- Свинина 82 – 85° C.
- Птах 93 – 96° C.
При запіканні м'яса так само важливо не перетримати його в духовій шафі, інакше м'ясо вийде пересушеним і несмачним.
Особливості та переваги бездротового термометра для м'яса CVMH-G353:
- Дистанція роботи з приладом до 30 м. Прилад складається з приймача сигналу (зовні нагадує рацію) і станції до якої приєднується щуп з харчової нержавіючої сталі. Щуп занурюється в м'ясо, а оператор (людина з приймачем) може знаходиться наприклад в іншому приміщенні, на відстані до 30 м від станції термометра. Завдяки термометру YB414-SZ відпадає необхідність постійно знаходиться з підготовкою продуктом, так як Ви можете в будь-який момент дізнатися його температура, а отже і ступінь готовності.
- Режими виміру: яловичина, баранина, телятина, гамбургер, свинина, індичка, курка, риба.
- Режими налаштування ступінь підсмажування: добре просмажене, середньо просмажене, сыроватое (до згортання крові), погано просмажене (з кров'ю)
- Наявність таймер з звуковим сигналом
- Звукова сигналізація при досягненні виставленої температури
- Щуп з харчової нержавіючої сталі і армований провід, здатний витримати значні температурні перепади. Стійкий до рідин (можна вимірювати температуру у воді)
Технічні характеристики:
- Діапазон вимірювання температури: від 0C ~ 250C (32F ~ 482f)
- Точність температури: ± 1С
- Діапазон таймера: 99 хв 59 сек
- Одиниця виміру: C/F
- Робоча відстань: до 30 м
- Довжина зонда: прибл. 108 см
- Харчування: 4 × 1.5 ААА батареї (не включені)
- Вага: прибл. 135.1 р
Комплектація:
- Бездротовий термометр для м'яса YB414-SZ
- Спека стійкий пуп
- Інструкція англійською мовою (робота з приладом дуже проста і інтуїтивно зрозуміла. Будь-яка людина, незалежно від знань мови за пару хвилин зможе освоїться з приладом)
- Гарантійний талон
Гарантія: 6 місяців. Не поширюється на прилади мають механічні пошкодження, неповну комплектацію (дивитися вище - Комплектація), без гарантійного талону.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Одиниці виміру | Фаренгейт °F, Цельсій °C |
Кнопка перемикання шкали вимірювання | Є |
Максимальна температура виміру (°C) | 250 град. |
Матеріал щупа | Нержавіюча сталь |
Призначення термометра | Для духової печі, Для вимірювання температури їжі |
Стан | Новий |
Тип термометра | Електронний (цифровий) зі щупом |
Точність вимірювання +/- | 1 град. |
Ціна поділки | 1 град. |
Користувацькі характеристики | |
Матеріал | Пластмаса |
- Ціна: 940 ₴